Covid-19, Feiten – Geen Angst: Wat de mainstream media NIET vertellen

Dit gaat over onze vrijheid die ons langzaam wordt ontnomen.

Duizenden banen worden vernietigd, kankerbehandelingen geannuleerd, gezinnen en individuen komen onder enorme stress te staan en eenzaamheid en zelfmoordcijfers rijzen de pan uit
1. Meer dan 99+% van de mensen herstellen van Covid.

Het risico op overlijden door Covid voor de gezonde algemene bevolking van schoolgaande en werkende leeftijd is vergelijkbaar met een dagelijkse autorit naar het werk. Het sterftecijfer is slechts 0,1-0,5%, vergelijkbaar met een flink griepseizoen. Voor de meeste mensen is Covid NIET dodelijk.

2. De meeste gediagnosticeerde mensen hebben GEEN of zeer milde symptomen

De meeste zogenaamde “gevallen” of “infecties” van Covid zijn in feite gezonde mensen die geen behandeling of ziekenhuisopname nodig hebben.

3. De Covid PCR test is notoir onbetrouwbaar

Tot 90% van de gemelde “positieve Covid-gevallen” zijn in feite onnauwkeurige “vals-positieven”. De uitvinder van de PCR, Dr. Kary Mullis, heeft verklaard dat de test nooit is ontworpen om te worden gebruikt voor de diagnose van welke ziekte dan ook. Rechtbanken in Portugal en Duitsland hebben geoordeeld dat de PCR-test geen betrouwbare test is voor Covid. Ondeugdelijke PCR-tests betekenen dat massale aantallen gezonde mensen ten onrechte worden gediagnosticeerd als zijnde “besmet”. Hoe meer ondeugdelijke Covid-tests er worden uitgevoerd, hoe meer valse “gevallen” er worden gemeld en hoe meer de media er sensatie van maken.

4. Er worden juridische stappen ondernomen tegen de WHO wegens fraude

Een internationale alliantie van artsen, wetenschappers en advocaten spant een rechtszaak aan tegen de Wereldgezondheidsorganisatie wegens grove medische nalatigheid wegens het gebruik van gebrekkige PCR-tests, het aanwakkeren van onnodige angst en het veroorzaken van massale sociale, economische en medische schade door middel van lockdowns.

5. Lockdowns zijn onnodig en schadelijk voor de gezondheid

Duizenden banen worden vernietigd, kankerbehandelingen geannuleerd, gezinnen en individuen komen onder enorme stress te staan en eenzaamheid en zelfmoordcijfers rijzen de pan uit. Lockdowns zijn veel erger dan de ziekte. Landen als Zweden en Japan hebben geen lockdowns opgelegd en de mensen leven daar normaal.

6. Het dragen van maskers is onnodig en ongezond

Gezichtsmaskers beschermen NIEMAND tegen WELK VIRUS dan ook. Om een virusinfectie te voorkomen, moet je een volledig gesloten hazmat suit dragen. Als je echter langere tijd een masker draagt, loop je veel meer kans om ziek te worden. Door de verminderde zuurstofopname en het inademen van afvallucht en bacteriƫn loopt u een veel groter risico op infecties van de luchtwegen en op tandvleesontstekingen. Landen als Zweden verplichten mensen dan ook niet om maskers te dragen. Maskers worden alleen om politieke redenen gebruikt om de angst te zaaien die nodig is om verplichte experimentele vaccins door te drukken.

7. Het stimuleren van de natuurlijke immuniteit wordt opzettelijk genegeerd

Natuurlijke immuniteit is de belangrijkste verdediging die we allemaal hebben. Maar natuurlijke immuniteit levert de machtige farmaceutische lobby geen winst op. Daarom wordt het stimuleren van de natuurlijke immuniteit opzettelijk genegeerd, maar worden in plaats daarvan enorm winstgevende experimentele vaccins gepromoot zonder wettelijke aansprakelijkheid voor de fabrikanten. Er zijn ook bewezen, veilige en goedkope Covid-behandelingen beschikbaar voor iedereen met ernstige symptomen. Helaas wordt aan artsen die zich uitspreken het zwijgen opgelegd. Tegelijkertijd betalen volksgezondheidsorganisaties medisch personeel om meer ondeugdelijke tests uit te voeren en betalen zij bonussen voor het uitvoeren van vaccinaties. Maar internationaal spreken duizenden artsen zich uit.

8. Wat kunt u nog meer doen? Onderzoek, open je ogen

Kom naar een van de vrijheidsmarsen, luister naar de gastsprekers, ga achteraan staan en observeer gewoon. Je kunt je masker dragen, dit is niet anti-masker het gaat over onze vrijheid die langzaam wordt afgenomen. Nu is het tijd om wakker te worden en vragen te gaan stellen! Onderzoek onbevooroordeelde media! Dolores Cahill, Dr. Vernon Coleman, Del Bigtree, World Doctors Alliance, Dr. Wakefield, kijk de Plandemic film.

Print deze pagina